Bebiskofta med luva

hela1

Jag har just färdigställt en till bebiskofta. Eller helt färdig är den inte, har inte hittat knappar eller fäst exakt alla trådar, men den är i stort sett klar. Mönstret kommer från, som vanligt, garnstudion, jag har till och med använt det rekomenderade garnet. tyvärr märkte jag först i efterhand att alpackagarnet inte går att tvätta i tvättmaskin.

narbild

Koftan är mönsterstickad med rutor av aviga eller räta maskor. Den har även en stor luva, lite orolig för att den ska vara för stor så att den faller över bebisens anskikte, vilket inte är särskilt bra när de är små. Å andra sidan är koftan lite större och då är ju bebisen större när den ska ha den så det kanske löser sig ändå.

nalle

Så här ser den ut, modellen är min gamla nalle, inte riktigt samma proportioner som en bebis, men ändå roligare att se den iförd än bara platt liggande.

Den stora säkerhetsnålen som för tillfället får agera knappsubstitut är ett loppisfynd, köpte 7 stycken såna stora säkerhetsnålar som används vid ex stickning för 5 kronor för alla, hur bra som helst!

/Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: